Restaurant Left

LEFT keukenbar

Ontbijt - lunch – koffie - flexwerkplekken – studeren - diner

Welkom bij LEFT!

Bij LEFT eet je altijd right. Met eat right maken wij voor jou goed, lekker, duurzaam en gezond eten. Wat de eat right voor jou is, dat laten we je graag offline vanuit onze keukenbar proeven. Nu je hier online al bent, leggen we het graag alvast aan je uit. 

Goed en lekker.

Dat is natuurlijk dé basis. Bij LEFT maken we alles zelf, van bananenbrood tot verschillende salades en een smoothiebowl. Lekker is natuurlijk altijd: proef en oordeel zelf.

Duurzaam.

Bij LEFT koken we met onverkochte producten uit de voedselketen. Denk aan te kleine appels, paprika’s met een deukje of een overschot aan pompoenen. Deze producten komen van heel dichtbij, namelijk de supermarkt op de begane grond. Daarnaast redden we veel groente, fruit en brood van de verspilling via onze partner in crime Instockmarket.nl.

Gezond.

Bij LEFT vind je op de keukenbar een gezond aanbod aan salades, soepen, sappen en sandwiches. We verleiden onze gasten om een gezonde keuze te maken. Een gezonde keuze gaat voor ons verder dan alleen groente, fruit en volkorenproducten. Gezond betekent ook zeker jezelf op tijd verwennen met een huisgemaakte muffin of croissant.

Benieuwd naar welke gerechten er altijd op onze keukenbar staan?

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00 uur
Zondag: Gesloten

Ook vind je onze maaltijden terug in de koeling in de Albert Heijn. 

Contactgegevens:
Restaurant Left
Ingang via entree Albert Heijn Konincks (1e verdieping)
Amsterdamsestraatweg 56
3513 AH Utrecht
Telefoon of Whatsapp:
06-82069050
Email [email protected]
KvK-nummer: 56824440

(c) 2021 Left-eatright by Plasmeijer Webdesign