Restaurant Left

De zomer komt eraan en dat betekent LEFT tijd. Elke dag staat het personeel van LEFT weer klaar om de heerlijkste gerechten en broodjes te bereiden. Zo zorgen de chef-koks niet alleen voor een diversiteit aan salades en broodjes in het restaurant, maar ook voor een gevulde saladebar beneden. De bediening van LEFT staat elke dag met een grote glimlach de lekkerste kopjes koffie te bereiden en zorgen voor een gevulde saladiere tijdens de lunch. Op deze manier zet iedereen zich bij LEFT in om er weer een overheerlijke zomer van te maken. Maar waarom dan tijdens deze zomer een hapje en drankje doen bij LEFT? Ik zet hier beneden twee redenen onder elkaar:

1. Onze frisse salades
Stel je voor: Je loopt in de zomer door Utrecht en je merkt dat je een enorme trek begint te krijgen. Je hebt geen zin in een broodje en voor een warme lunch is het veel te heet buiten. De perfecte oplossing: een frisse salade!
Een gezonde en heerlijke zomerlunch die wij bij LEFT met liefde bereiden. Zo kun je in ons restaurant je eigen salade samenstellen: we hebben vegetarische, vis en vlees opties en hierbij dus voor elk wat wils. Je kunt je salade opvullen met groenten, een basis en als kers op de taart één van onze eigen gemaakte dressings. Naast het kunnen samenstellen van je eigen salade hebben we in ons restaurant ook altijd voorgemaakte salades liggen, met heerlijke combinaties door onze eigen chef-koks zelf bedacht. Voor de mensen die geen tijd hebben om onze heerlijke creaties te proeven in het restaurant, hebben we ook diverse salades liggen in de winkel van Albert Heijn Konincks. Kortom: een gezonde en frisse zomerlunch dus!

2. Onze koude dranken
Stel je voor: Het is zomer, zo’n 20 graden buiten en je hebt een enorme dorst. Je hebt al veel gekoelde frisdranken en watertjes achter je kiezen en je bent wel even toe aan wat anders. De perfecte oplossing: een huisgemaakte smoothie of ijskoffie!
Deze oplossing hebben wij bij LEFT gevonden: in ons restaurant hebben we de hele dag door gekoelde sappen en smoothies staan. Niet alleen gekoeld, maar ook nog eens super gezond. Zo zijn de smaken in de smoothies en sappen elke drie dagen anders en op deze manier zorgen wij voor veel diversiteit. Naast onze heerlijke huisgemaakte sappen en smoothies, verkopen wij in de zomermaanden ook ijskoffies. Zo verkopen wij niet alleen de traditionele smaak van de ijskoffie, maar ook kun je er zelf voor kiezen om er een karamel of vanille tintje aan te geven. Kortom: een heerlijk drankje om even goed af te koelen!